Inloggen

 

Onze organisatie

Bij Stad Brugge voelen we ons als ‘civil servant’ trots op de historiek, betrokken bij het dagelijks leven en verantwoordelijk voor de toekomst van onze stad. We zijn een vooruitstrevende organisatie die inzet op innovatief werken en streven er op die manier naar om een Baanbrekende Werkgever te zijn. Kwaliteitsvol werken staat voor ons voorop. We werken op een respectvolle manier voor en samen met onze burgers.  
 

 

Referenties

Iris Maertens

Coördinator Alcohol- en Drugbeleid

“Het beeld van de ambtenaar of van de Stad is dat het log is, met weinig vernieuwing. Toen ik hier startte, merkte ik heel snel dat geen van die dingen kloppen. We streven enorm naar vernieuwing, met de blik gericht op de toekomst. Je merkt dat het echt helemaal geen logge ambtenarij is, maar dat we net heel vernieuwend werken.”

Marc Binard

Gemeenschapswacht

“Als gemeenschapswacht zijn we de ogen en oren van de stad. We zijn steeds alert maar tegelijk ook aanspreekbaar en we helpen waar nodig. Dat sociale aspect vind ik het leukste aan mijn job. Weten dat ik goed doe voor de mensen en hun appreciatie krijgen doet deugd. Het is ook heel fijn om te zien hoe bepaalde zaken worden opgelost door mijn toedoen.”

Luisa Van Huffel

Consulent Psychosociale Preventie

“Ik doe mijn job heel graag en dat zal zeker nog een hele tijd zo blijven. Maar het biedt ook perspectief dat er zoveel verschillende functies zijn. Er zijn binnen Stad Brugge veel mogelijkheden en naar de toekomst toe maakt dat het ook interessant om hier aan de slag te gaan.”

Sukran Cankaya

Hulparbeider Schoonmaak

“Met het flexwerken, het nieuwe werken kun je heel goed je privé combineren met je werk. Je kunt de balans in evenwicht houden. Dat zijn dingen waar mensen die in andere organisaties werken wel van op kijken.”

Jessica Van Daele

Arbeidscoach

“Mijn vorige werkgever was een fabriek waar je als werknemer een pionnetje was. Bij Stad Brugge ben je echt een mens en wordt er ook enorm veel rekening gehouden met de mensen.”

Kris Taillaert

GIS-coördinator

“Mijn werk is mijn hobby. Dat klinkt misschien eigenaardig, maar als je van je hobby je werk kan maken, dan is dat fenomenaal. Neem daarnaast nog eens alle voordelen die de Stad biedt en daarbovenop goeie collega’s. Wat mij betreft is het gewoon het totaalpakket die telt.”

NENO logo

Naar een nieuwe organisatie

Stad Brugge zet onder de noemer NENO (‘Naar Een Nieuwe Organisatie’) als jaren in op een moderne en efficiënte organisatie.

Onze ambitie is om als derde grootste stad van Vlaanderen een referentie te worden voor hoe een organisatie werkt, hoe modern personeelsbeleid wordt gevoerd, hoe klanten moeten worden behandeld. Flexibel werken, work-life balance, telewerk, duurzame mobiliteit zijn bij onze organisatie geen loze begrippen maar al jaren dagelijkse realiteit.

Civil Servant

Bij Stad Brugge voelen we ons als ‘civil servant’ trots op de historiek, betrokken bij het dagelijks leven en verantwoordelijk voor de toekomst van onze stad.

We werken voor en samen met de burger elke dag aan een mooier Brugge om te wonen, te werken en te ontspannen.

Baanbrekende Werkgever ‘21

Baanbrekende Werkgever ‘21

In 2021 ondertekende Stad Brugge het charter Baanbrekende Werkgever. Als Baanbrekende Werkgever zetten we extra in de verf dat we maximaal inzetten op een mensgericht, hybride personeelsbeleid en op het slimmer en groener onderweg zijn.

Dit sluit dan ook nauw aan bij ons eigen beleid rond plaats- en tijdsonafhankelijk werken.

 

 

Colin Beheydt
Algemeen Directeur Stad en OCMW

“Mensgericht werken bij Stad Brugge is in eerste instantie werken op maat van onze medewerkers. Als werkgever geven we vrijheid en vertrouwen aan elk individu. Een tweede belangrijk aspect is om als Algemeen Directeur te tonen dat ik ook maar een rol heb in het geheel, en dat de rol van elke medewerker even belangrijk is als die van mij.”

 

 

Wil je meer weten over werken bij Stad Brugge?

Bekijk dan zeker ook al onze troeven en onze vacatures!

Onze troeven Onze vacatures

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent
Stad Brugge gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.